بیماری پریودنتال که بیماری لثه هم نامیده میشود، عمدتا بهدلیل تجمع باکتریهای ناشی از پلاک و جرم دندان در دهان ایجاد میشود. به غیر از باکتریها، عوامل دیگری مانند مصرف تنباکو، دندانقروچه کردن یا فشاردادن دندانها روی هم، مصرف برخی داروها و عوامل ژنتیکی نیز ممکن است سبب بیماری لثه شوند. انواع بیماریهای لثه عبارتاند از:
از دست دادن یک یا چند دندان یکی از مشکلاتی است که ممکن است به هر دلیلی برای هر کسی اتفاق بیفتد،
با ظهور تکنولوژی دیجیتال کاشت ایمپلنت بسیار دقیق تر شده و خطر صدمه زدن به ساختار های آناتومیک مهم مثل اعصاب و سینوس کاهش می یابد.
اغلب کاشت های دندانی زمان بر است و شاید نگران کننده ترین موضوع در این موارد مدت زمانیست که شخص باید بدون دندان بماند،
از دست دادن یک یا چند دندان اثر چشمگیری در زیبایی ،روحیه و اعتماد به نفس ،هچنین صحبت کردن و تغذیه افراد دارد.
ایمپلنتهای دندانی، علاوه بر اینکه باعث بازگشت زیبایی و عملکرد دندان از دست رفته میشوند، سلامت دندانهای مجاور را نیز بهبود میبخشند و باعث افزایش کلی سلامت دهان و دندان میشوند.
جایگزین کردن دندانهای از دست رفته به نحوی که بتوانند همانند دندانهای طبیعی عمل کنند از آرزوی دیرین بشر بوده است.
ایمپلنت ها قطعاتی پیچی از جنس تیتانیوم هستند که روز به روز از لحاظ تکنولوژی ارتقا پیدا می کنند.
نگران از دست دادن دندانهای آسیبدیده خود نباشید.
ایمپلنت دندانی یکی از جدیدترین درمان های دندانپزشکی است که دگرگونی در این حوزه به وجود آورده است و خیلی از کارهای نشدنی را شدنی کرده است. به خاطر اینکه این درمان تازه به وجود امده سوالات بسیاری را در ذهن بسیاری از بیماران پیش آورده است.
برخی مواقع پیش می آید که جوانی دچار تصادف میشود و متاسفانه دندان خود را ازدست میدهد.اولین پرسش این است که سن مناسب برای گذاشتن ایمپلنت چه سنی میباشد؟
بیماران در حال رشد اغلب به بازسازی های پروتزی در نواحی بی دندان نیاز دارند. تروما و هاپیودنشیا شابع ترین ناهنجاری های مسبب بی دندانی مادرزادی کودکان هستند. درمان معمول بیماران قبل از تکمیل رشد اسکلتی و دندانی، پروتزهای متحرک است.
تمام حقوق وب سایت دکتر نیما شفیعی محفوظ میباشد، طراحی شده توسط گروه مشاوران کسب و کار نوین